ИМА ЛИ ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА НА ЙОРДАН ЛЕЧКОВ?

10.06.2010 18:15 | Видян 5473 пъти

ИМА ЛИ ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА НА ЙОРДАН ЛЕЧКОВ?

Тази събота, 12 юни, в едно необичайно издание социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” представя интервю с една българска икона, заплашена от влизане в съда – Йордан Лечков - златното теме на българския футбол, но и кметът, обвинен от прокурорите в далавери.

В интервюто с него за Мартин Карбовски няма забранени въпроси и Йордан Лечков говори открито за всичко – от обвиненията в далавери до истината за средния пръст и катаджиите, за слуховете за развода и кокаина.

И тъй като обективна журналистика е тази, която дава гласност и на двете страни, всеки, който се чувства засегнат от думите на Лечков е добре дошъл в студиото на „Отечествен фронт”. „Няма да направим като други журналисти и да ставаме адвокати. Търсим всички засегнати по делото „Лечков”!” – коментира Карбовски. – „Един такъв засегнат е господинът, който също ще видите в „Отечествен фронт”. Той има какво да ви каже за Лечков. Дано да не лъже!...” И той казва: „На Лечков ще му кажа следното – ако може, да се разплаща с кой където е взел, защото като разбирам в какви бакии се е забъркал, страхувам се, в личен план, някой да не ми го напише в мойта сметка!”

„Съзнанието ми на българин непрекъснато ми подсказва, че никой не прави добро на града си, ако няма далавера от това.” – коментира Карбовски. – „Съзнанието ми на българин смята, че всеки, който се отърка във властта, се оцапва с лайна. Аз съм българин, за мое голямо съжаление и не вярвам, че Лечков е изключение. В същото време вярвам, че един успял българин е основната мишена на всички останали. Знам само едно – едно от малкото неща, с които се гордея като българин, е точно това златно теме! Бях в Германия, когато Лечков вкара онзи гол. Ще е много тъжно точно това златно теме да е измамило Сливен. Това му и казах на Лечков като си тръгвах: „Ебаси колко тъпо ще е, ако не си това, за което те имахме!” Успех, господин кмет!” 

Видео

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !