Елеонора Манчева измества професионалните коментатори

10.06.2010 16:30 | Видян 10867 пъти

Елеонора Манчева измества професионалните коментатори

Испания, Бразилия, Англия и Аржентина оформят финалната четворка на Световното по футбол за Елеонора Манчева. В дните, когато футболната треска залива и България, Мисис Вселена 2007 се оказа сред най-търсените коментатори на Мондиала. Освен като една от трите най-красиви футболни съпруги в света, Елеонора е известна и с пристрастията си към този спорт и последователността, с която следи националните шампионати.

Тя е и единствената засега, която има смелост да заяви публично своята прогноза за четворката финалисти още преди да е даден старта на първия мач. Нейни фаворити са испанците, а сред найголемите им конкуренти Манчева вижда Бразилия, Аржентина и Англия. „Испанците имаха най-силното първенство, но не са за подценяване и англичаните, особено със селекционер като Фабио Капело“, коментира Елеонора.

Мавчева поднася още една изненада на почитателите си. В месеца на футбола, тя ще се появи на корицата на автомобилното списание Motor Show в компанията на любимите си автомобили и освен прогнози за футбола, ще отговори на въпроси, които вълнуват повечето й почитатели. Специално за спортния месец Елеонора е избрала и изненадващ тоалет. Той много прилича на футболев екип, но е изпълнен по правилата на актуалните модни тенденции за дамите през това лято.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Само за месец: КЗК одобри продажбата...

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) одобри...

Не може социалните мрежи да...

Репортери без граници" (RSF) предлага способи против...

Няма коментари към тази новина !

*}