Боби и Влади Априлов възпяха черните джипове

07.06.2010 10:30 | Видян 4562 пъти | Гласували 1

Боби и Влади Априлов възпяха черните джипове

Влади Априлов подари един от своите хитове на младия певец Боби Павлов. Влади даже стана кръстник на Павлов като му измисли творческия псевдоним Мистър Боби. Боби е доста известен в интернет пространството от двата си хита с Пацо от Биг Брадър. Парчетата са в стил весел и купонджийски попфолк и затова Боби от дете е фен на Априлов, който пък е известен с най-веселяшките парчета в новия фолк: Кючек, Дай по бира, Дай една ракия, Много ми е гот и много други. Песента Черен джип също е една от тях.Боби, който сам композира своите песни направи и нов аранжимент на песента. С други думи, тя е кавър.

Звучи доста по-различно и като текст, и като музика, но в същото време са използвани  доста елементи и от оригинала. В новия аранжимент Априлов рапира в неповториимия си рап стил като Ди джей Влади-Влади Ей – бащата на българския телевизионен рап.Звукозаписът на парчето е направен в студиото на композитора Симеон Сомлев станал популярен с участието си в „Стани поп фолк звезда“,а участие с бегвокали също така взима и певицата Рени Зарева.
Двамата планират да снимат и клип, но не в Черен Джип, а в счупено трабантче кабрио…Моля да ни се обадите, ако имате информация за такова…

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жени Калканджиева била с големи уши и...

Жени Калканджиева и до днес минава за красавица, но...

Кейт Мос в прозрачна черна дантелена...

Кейт Мос зашемети с дълбоко дантелено боди и рокля на...

Няма коментари към тази новина !