Фрази от Мрън-мрън на Ъпсурт предпочитани за статуси във фейсбук и скайп

07.06.2010 09:00 | Видян 5462 пъти

Фрази от Мрън-мрън на Ъпсурт предпочитани за статуси във фейсбук и скайп

Само десетина дни след като Ъпсурт представиха  новото си парче “Мрън-Мрън”, римите от песента станаха част от “езиковата култура” на феновете им, които както се оказа, не са никак малко.  Mary Jane вдъхнови лошите момчета на хип-хопа за поредната провокация и ги направи номер едно по гледаемост.

 Бърз преглед на интернет пространството показва, че над милион българи вече са гледали видеото към поредния емблематичен хит на групата, което показва на каква рекордна популярност се радват Ъпсурт. Фразите  „Секс, едва ли... Just Кавали”, ”...снощи направи ли се... ма разбира се”, „Цел живот почивате, а аз работа...” четем във фейсбук, скайп и чуваме ежедневно в разговорния ни език, а от радиоефира звучат летните ритми на хита. Култовата реплика „К`во да те почерпя в тая криза? Мери Джейн или някакъв друг атрактант!“ се налага като запазен код за предстоящите летни партита.

„Мрън-мрън” се появи след година и половина затишие и вече е станала достояние на минимум 20% от българите, съдейки само по информацията от интернет мрежа. С нея Ъпсурт показват, че продължават да са номер 1 и поставят поредния рекорд в историята на българската музика, осигурявайки горещ хит за лято 2010.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

галерия

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !