Миро и Дивна - фаворити

20.03.2008 14:23 | Видян 7934 пъти | Гласували 4

Миро и Дивна - фаворити

Най-много зрителски шестици след първия концерт на „Пей с мен” събраха Миро и 10-годишната Дивна с тяхното концертно изпълнение на хита „Рискувам да те имам”. Средноаритметичният бал, който дуетът получи от всички свои оценки, е 5.889. Втори останаха Иво Гюров и 19-годишната Яница Петрова от Хасково, а трети – Каролина Гочева и 20-годишният Павел Михов от Айтос. Утре вечер от 20 часа зрителите на „Пей с мен” ще гледат първото ток-шоу на предаването, което е посветено на дуета ДесиСлава и Мелинда и в което ще гостува английският продуцент Джон Темис, работил с имена като Бой Джордж, Спайс Гърлс и Андреа Бочели. Междувременно стана ясно, че в „Пей с мен” ще има и втори бенд – „Севен-ейт”. Той ще замества „Ку-Ку бенд” в сряда и петък. 

Джон Темис пристига в София специално за „Пей с мен” и ще даде мнението си за 12-те дуета на шоуто. В петък зрителите ще видят и ексклузивно интервю с народната певица Вълкана Стоянова – жената, вдъхновила ДесиСлава да пее. Тъй като Вълкана е тежко болна и на легло, тя няма да присъства в студиото. Интервюто с нея ще се състои дистанционно, от собствения й дом.
За звезда от ранга на ДесиСлава се знае много, но само утре вечер зрителите на „Пей с мен” ще имат възможност да надникнат в историята на нейното израстване като певица и да проследят архивни кадри от нейни изяви преди да стане звезда.
По време на първото ток-шоу ще стане ясно и кои са 12-те резерви, които звездите си избраха в самото начало на „Пей с мен”. Както бе обявено, звездите имат право да сменят до три пъти своя дуетен партньор. Всеки петък един от 12-те известни изпълнители – този, на който ток-шоуто е посветено, ще дава шанс на своята първа резерва, която ще излиза на сцената, за да покаже на какво е способна. Утре вечер ще видим първата резерва на ДесиСлава. И отново тогава един от гласувалите за дует на седмицата зрители ще спечели 1000 лева, както и много предметни награди от спонсорите на „Пей с мен”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !