Тони Стораро: Изневяра до 7 пъти се прощава

03.06.2010 16:00 | Видян 8438 пъти

Тони Стораро: Изневяра до 7 пъти се прощава

Уикенд с тоталните хитове на Тони Стораро ще могат да видят зрителите на Фен ТВ. Звездата ще гостува в предаването Нарисувай се, шоуто може да бъде гледано в събота и неделя от 16.30 часа.

Тони ще предложи на своите фенове уникални миксове от парчета, в които водещи са числата – запазен патент на певеца, както и най-емблематичните му дуети през годините с Деси, Йорданка Христова, Йована, Теодора.

„Числата явно ми носят късмет, защото всички песни се превърнаха в хит. Текстовете са много истински, в някои са преплетени и моите виждания за живота”, признава Стораро. Според него дори двеста жени да искат един мъж, в неговото сърце винаги има място само за една. В анонсите към песента „7 пъти” пък изпълнителят изказва интересно мнение за изневярата. „Изневярата в едно семейство може да се търпи до 7 пъти, на осмия – няма прошка! Аз обаче не бих простил дори веднъж", откровено казва той.

В картината, която Тони Стораро нарисува по време на двете издания, се преплитат семейството, и естествено отново числата. Зрителите ще видят как звездата е нарисувал своя син Емо, който е във 2 клас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !