Сантра & Кристо и Нед в очаквано добра комбинация

31.05.2010 09:45 | Видян 6334 пъти

Сантра & Кристо и Нед в очаквано добра комбинация

Хип-хоп дуетът Сантра & Кристо представи новия си видеоклип „Неска фен съм ти” feat Нед. На нестандартна помоция в гейм-бар Playground журналисти и приятели на дуото видяха за първи път видеото към песента и заредени от позитивната емоция, която носи се включиха в организираното от Монте Мюзик състезание по боулинг в Playgroдnd. Най-добрите участници, сред които Графа, Весела Бонева, Нед, видни столични журналисти спечелиха  награди от NESCAFÉ 3in1.

„Неска фен съм ти” е песен, по която Сантра & Кристо работят близо година. Композират мелодията заедно със Светльо Къслев, като тексът е написан от тях. За да се получи неочаквано добра комбинация липсва само Нед. Когато чува демото, той дава още идеи за римите и добавя някои авторски реплики към текста.

Три екипа работят по заснеманито на видеоклипа към „Неска фен съм ти” – Джеси Стиъл, Радослав и Димитър Гочеви от продуцентска компания Camera и Forward Pictures. Действието се развива в цех на фабрика в град Елин Пелин, а снимките продължават от светло до светло. В клипа Нед влиза в ролята на охранител, който се опитва да се справи с младежка компания, която използва празния цех за място за забавление. Сред купонджийте са Сантра & Кристо и танцьорите от школата на Electric Force. Всички се забавляват, докато Нед гневно унищожава огромно количество калорични храни и въпреки всичките си усилия не успява да развали доброто им настроение. Посланието, което Сантра & Кристо искат да предадат на младите хора с песента и клипа е да живеят активно, да бъдат щастливи и позитивни. Всъщност това е настроението, което човек усеща още с първите акорди на парчето. Още в самото начало на видеото зрителите виждат Сантра в нова светлина – руса коса и сини очи, които дотолкова й допаднали, че в момента сериозно се замисля дали да промени цвета на коса си.
Песента и видеоклипа се осъществиха със зареждащото с добро настроение NESCAFÉ 3in1 и скоро ще се завъртят в българския телевизионен и радио ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !