30 000 евро за Миро от Евровизия

30.05.2010 09:00 | Видян 5897 пъти | Гласували 1

30 000 евро за Миро от Евровизия

Миро, който късно снощи представи България на Евровизия, ще се върне от Осло по-богат с 30 000 евро. При това независимо от своето класиране.
Системата на международната шоумафия е такава, че всички получават по равна сума за права. Парите идват от продажбата на диска с всички песни от конкурса. Авторите им си делят джакпота по братски. Така всички страни са облагодетелствани и имат мерак да участват пак и пак.

Не е ясно дали се връща процент под масата.

Или всичко отива за създателите на песните, а онези, които ги пращат на добре платения форум остават с празни ръце. Именно затова далаверата на изпълнителите е да се включват в Евровизия със собствени парчета.

Така и Миро направи всичко възможно неговата бала Ангел си ти да бъде предпочетена пред доста по-качествените парчета на Крум Георгиев и Ясен Козев и пред Twist and Tango. Тази песен беше написана на блондина от първия му благодетел в бизнеса Петър Панов. Именно той ги беше взел с Галка за пеещи келнери в ресторант Опера навремето. Оттам им тръгна кариерата в София, където преди това двамата бяха напълно неизвестни провинциални таланти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !