Да минеш отзад на Емануела

30.05.2010 09:00 | Видян 19913 пъти | Гласували 2

Да минеш отзад на Емануела


Първият еротичен филм, който излезе по кината в България през 80-те, носеше името Емануела. В него се разказваше за непресъхващия и безразборен ищах на една французойка, която обикаляше света без гащи.

И понеже животът на някои е като филм без край, главната роля в него трябва да бъде поверена на истинската Емануела. А уж, казват, всяка прилика с действителни лица и събития, е случайна. Нищо случайно обаче няма в леглото на Емилия Цветкова. Това, ако смеем да твърдим, е хъм...моминското име на фолккалинката от София.

Възпламенила постелята и съня на десетки, тя може да влезе в наръчника на пожарникаря в раздел Огън, следвай ме. В пепелището на Емануела хормоните са оставили знайни и още по-знайни герои, истински храбреци като за братска могила. Дълъг списък, затова го започваме с Дългия. Вероятно не случайно дрезгавата бленда на Емануела помпа мъжкото либидо във филма Къде е батко?, където тя изпълнява ролята на Бубето.    
 
Освен със Слави, слава се римува и със Славия. Така тя заковава някогашния манекен на Овча купел Благо Георгиев. Впрочем, ако той беше жена, със сигурност щеше да е пеперуда. И понеже Блажко по традиция е баджанак с друг футбалер – Валери Божинов, и той й вкара гол. Така се стигна до истинско дране в ефира, когато Алисия и колежката й си задърпаха сутиените. Не за друго - нашата Емануела, както и оригиналната, май предпочита да ходи без гащи. То и в песента й е казано - Отзад мини. На опашката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Криси Тейгън разкри пола на бебето си...

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в...

Гуен Стефани смени лика на бившия си...

След участието си на наградите на Академията за кънтри...

Няма коментари към тази новина !

*}