Витомир Саръиванов: Бих простил изневяра

14.11.2007 12:33 | Видян 8670 пъти | Гласували 5

Витомир Саръиванов: Бих простил изневяра

Какво Ви накара да се впуснете в авантюра като Островът на изкушението?
Обичам да експериментирам, да пробвам нови неща. Това е напълно непознат формат за България, но е изключително подходящ за родната публика.
Как оценявате представянето си като водещ?
Мисля, че се справих добре. По принцип съм критичен и рядко харесвам изцяло готовия продукт. Трябва да се има предвид, че това бе първи опит с такъв тип риалити. През втория сезон ще бъде по-добре.
Имаше ли трудни моменти?
Разбира се. Най-малкото, защото си на десет хиляди километра разстояние. Обстановката е коренно различна. Пък и си наясно, че каквото заснемеш - това е. Нито за миг обаче не съм съжалявал за нищо.
Нещо на Острова изненада ли ви?
Да. Многото проблеми, които хората имат във връзките си. Това надмина очакванията ми. Оказа се, че двойките имат прекалено много тайни един от друг. Всеки ревниво пази нещо от другия, а в същото време е готов да го сподели със съвсем непознати хора.
Кое е по-силно: любовта или изкушението?
Всеки преценява сам за себе си. И всеки трябва сам да си отговори кое е любов и що е то изкушение. И чак след това да се стига до сравнения.
Бихте ли оправдали човека до вас, ако ви изневери?
Мисля, че да. Не съм ревнив и не смятам, че светът свършва с една изневява. Разбирам човешката природа, която подтиква към флирт с противоположния пол. Важното е всеки да избере правилния човек до себе си. Да избере майката или бащата на децата си.
Семейството Ви как прие факта, че ще сте водещ на такъв тип риалити?
С разбиране. Все пак това е успешен формат в световен мащаб, а не някаква пошлотия, която върви по гаражна кабеларка.
Разкажете за жена си и децата?
Със съпругага ми Диляна сме заедно толкова отдавна, че вече не помним откога. Синът ми Стефан е на шест години, а дъщеря ми Марияна - почти на три. Смятам, че близките ми не бива да стават част от медийния шум около мен.
Как се отнасяте към мнението, че Островът на изкушението е шоу, което прекрачва границите на морала?
У нас има прекалено много хора, които се правят на моралисти, а не се замислят за постъпките си. Бъдете сигурни, че голяма част от тези, които не искат да гледат изневери по телевизията, като се приберат в къщи посягат към надуваемите кукли или последния модел вибратори. Българският зрител е първосигнален - вижда нещо и веднага го определя като черно или бяло. Мисля, че Острова е нормално шоу, което не разбърква човешките ценности.
Правихте филм за Албена Денкова и Максим Стависки. Какво е мнението Ви за това, което се случи с Максим?
Макс посреща мъжки събитията. Някакви измислени герои обаче решиха да направят от него изкупителна жертва заради бездарната ни съдебна система. Той вече е наказан, не може да спи спокойно. В същото време обаче у нас има много рецидивисти, убийци и изнасилвачи, които дори не са се доближавали до стените на затвора.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Няма коментари към тази новина !