Ники Китаеца: „Нещата при мен се случват много бързо”

14.05.2010 10:15 | Видян 6500 пъти

Ники Китаеца: „Нещата при мен се случват много бързо”

Николай Първанов, или за по-кратко - Ники Китаеца, беше гост в радио предаването „Открит микрофон”. Там той трябваше да гостува със съпругата си Виолета, но тя не успя да дойде заради грижите си по 3-месечния им син. Продуцентът на „Real Enterprises” разказа за „необяснимото и неповторимо чувство” да си баща.

„Детенцето е голяма отговорност”-сподели Китаеца. „Нещата при мен се случват много бързо. С Виолета се познаваме от година и половина и вече имаме дете на 3 месеца. Не съм очаквал, че ще се занимавам и с продуцентство – а вече е налице компанията и първите 11 изпълнители с техните 18 песни.”

Ники Китаеца обясни, че се опитва да загърби предишния си имидж и не отговори на въпросите, свързани с миналото му. Сега той е горд баща на Николай джуниър и продуцент на музикално-продуцентска компания - „Важното е, че се появихме на пазара. Сега трябва да задържим интереса и да има градация. Трябва време и най-вече работа” – поясни формулата на успеха Ники. Според него шоубизнеса много куца в период на криза, защото „човек би се лишил от забавления, но не и от това да се нахрани”, но пък предимството е, че много от изпълнителите, които не стават за поп фолк бранша, ще отпаднат.

Китаеца не скри, че е много трудно да се пробие в днешно време, но продуцираната от него компания „Real Enterprises” работи с едни от най-добрите композитори и той, както и изпълнителите му, са се нагърбили с голямо търпение, работят неуморно и чакат подходящия  момент. Виолета се включи по телефона и отново разясни, че приоритет в момента е бебето, но слуша и съветва съпруга си по отношение на песните в „Real Enterprises”. Тя, както и Николай, са оптимисти по отношение на компанията и казаха, че всеки изпълнител трябва да покаже най-доброто от себе си и с много работа и търпение, нещата ще се получат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Пако Рабан не знаеше, че ще идва в...

Пако Рабан, който угасна днес на 88, нямаше никаква...

Творчеството на уникален православен...

Излезе от печат книгата на монах Салатиил...

Няма коментари към тази новина !

*}