Камелия издаде малките си странности

12.05.2010 18:00 | Видян 12535 пъти

Камелия издаде малките си странности

850 литров аквариум, пълен с над 2000 рибки, се е разположил в дома на фолкпевицата Камелия, разбра "Монитор".

"Освен двете ми любими кучета - Елинор  и Шанел, обичам и рибките", каза русата  дама малко преди да излезе на сцената в клуб "Ориент 33" в Студентски град. Певицата призна,че като малка ловяла пеперуди и имала стотици в колекцията си. За жалост не успяла да запази  сбирката. Сега обаче е горда, че в дома си има на стената изключително рядка пеперуда, която купила от Нова Зеландия. Подобни редки видове се търгуват за хиляди евро.

Като всеки изпълнител Камелия има своите малки странности. Тя обяснява, че е страхотно търпелив човек. "От нерви не може да ме изкара никоя човешка постъпка. Но ако ми се закачи токчето на сцената или видя, че  е почнало да се изтърква - полудявам", откровена е русата фурия.  Тя не се срамува да признае че е  имала случаи, макар и редки, в които се е спъвала и е падала на сцената.

За да бъдат по-редки подобни гафове, Камелия идва винаги на участия близо час и нещо по-рано, за да се подготви. "Нямам ритуали за късмет. Просто вечер казвам по една молитва", разкри душата си Камелия.      

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !