„Живота е игра” – музикалната част от кампанията „Аз обичам спорта”

12.05.2010 09:20 | Видян 4401 пъти | Гласували 2

„Живота е игра” – музикалната част от кампанията „Аз обичам спорта”

В началото на месец май хип-хоп лейбълът Ghetto Productions засне видео клип към песента „Живота е игра”, която е  част от кампанията на Министерството на физическото възпитание и спорта и Българският Спортен Тотализатор - „Аз обичам спорта”. Парчето е изработено по поръчка на министерството, като в създаването на музиката са замесени Ghettoman и композиторът Димитър Гетов. В песента взимат участие част от изпълнителите на Ghetto Productions – Били Хлапето, Камората, Мечока, IMP и Трафик.

Специално участие във видеото имат също световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, вратарят  на националния ни отбор по футбол Георги Петков и футболната легедната от близкото минало Джони Велинов. Един от най-добрите забивачи по уличните баскетболни игрища  Владимир Николов - Фифти, како и деца от школата на БУБА Баскетбол също станаха част от спортно-музикалния екип. Близнаците Радослав и Борислав от  футболната  школа на Левски се превърнаха в символа на младите таланти, а обичаният актьор Тончо Токмакчиев допринесе за артистичното настроението във видеото.

Припевът към „Живота е игра”е поверен на мега талантливата композиторка и изпълнителка  Жени Джамбазова, за която Ghettoman казва, че с нейния силен и топъл глас, тя е истинско явление в българската музика.

Медиен партньор на кампанията „Аз обичам Спорта” са Българската национална телевизия и Българското национално радио. Официалната премиера на клипа е насрочена за 14.05.2010 по БНТ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Любо в R’n’B клип

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !