AC/DC избраха Конкурент за съпорт банда

10.05.2010 13:30 | Видян 4993 пъти

AC/DC избраха Конкурент за съпорт банда

Австралийските легенди избраха нашата банда Конкурент да се качи преди тях на сцената в петък, 14 май, когато рок титаните ще разтресат София за първи път!!! Емо Анчев и компания ще излязат на сцената около 19.30 часа за сет от 40 минути, в който ще изпълнят само авторски материал, включително най—големите си хитове като Аз съм твоят вечен конкуерент, Дай шанс и, разбира се, Дай ми време.

Ето какво каза и вокалът на групата Емил Анчев: „За нас е голяма чест, защото бяхме избрани от мениджмънта на AC/DC да ги подгряваме не само в София, но и в Букурещ!”

Конкурент, които тъкмо се завърнаха в България след серия от ангажименти в Германия и Холандия, подготвят съвсем нов албум и в момента са на етап записи на вокалите. Новата продукция се чака съвсем скоро.

Билети:
От днес Eventim.bg пускат в продажба билети за парко места около стадиона. Билетите са на цени 30 и 50 лева и важат от 10.00 часа сутринта в деня на концерта до 10.00 часа на следващия ден. Предварителна продажба – в сайта и цялата мрежа  на Eventim.bg, а в деня на концерта – и на касите на стадиона.

Билети за трибуните на рок концерта на годината отдавна са изчерпани, но билети за терен все още могат да бъдат намерени. От 12.00 часа днес (понеделник, 10 май) – включително и от касите пред Национален стадион Васил Левски.

Сцената на концерта на AC/DC е почти готова, а утре се чакат тировете със оборудването по светлините и звука.

Болкън Ентъртейнмънт благодари на Национална спортна база за пълното съдействие и координация, за да може най-сложното концертно съоръжение, строено някога в България да бъде издигнато в толкова кратък срок.

Концертът на рок величията у нас е по покана на Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам с рок силата на Каменица, със съдействието на Столична община и Live Performance и подкрепата на Savoy – чиста водка и Max Telecom – модерният оператор.

Където и да отидат AC/DC, феновете и медиите са единодушни – това е концертът на годината! Бащите вадят от гардеробите старите осемдесеттарски джинси и грабват децата към стадиона. Рок легендите взривяват всички поколения!

Не оставай без билет за рок концерта на годината! Ще се лее рок!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !