Анджелика: Не бих правила секс с Елеонора заради ноктите на краката й!

05.05.2010 13:50 | Видян 20004 пъти | Гласували 1

Анджелика: Не бих правила секс с Елеонора заради ноктите на краката й!

Гледахте ли записи с участието ви в Биг Брадър? Как ще коментирате представянето си?

Радо: Не съжаляваме за нищо. Нервите ни се натрупаха много и може би заради това се получиха скандалите. Имаше и провокация от страна на Биг Брадър, което също оказа сериозно влияние нещата да ескалират. Както се видя в началото бяхме супер, бяхме самите себе си... всичко беше много забавно.

Най-много се коментираше вашата разкрепостеност. Ако имахте дъщеря, щяхте ли да й позволите да се показва гола и да й пипат гърдите?

Радо: Ако имахме дъщеря като порасне и навърши 18 години тя решава сама за себе си. Ако бъде по-разкрепостена, на нас няма да ни пречи. Ние имаме по-различно от българското мислене. Това е съвсем нормално – нито са вкарвани чувства като са пипали гърдите на Анджелика, нито нищо. Повечето хора никога не бяха пипали силикон и им беше интересно. Това беше забавление.

А родителите на Анджи как се отнасят към професията й и въобще на начина й на живот?

Радо: Те знаят.
Анджи: Нямат нищо против, щом съм избрала да живея по този начин.

Анджелика, казвате, че изкарвате немалко пари като се снимате в еротични фотосесии. А срещу каква сума бихте спали с някой за една нощ?

Анджи: Безплатно с моя мъж!

Това означава ли, че не сте му изневерявали?

Анджи: Никога!

Освен с женички?

Радо: Само с жени, без мъже.

В тази връзка, с какъв тип жени правите секс?

Анджи: Перверзна, разкрепостена, мила, може би скромна...

Елеонора, с която вече сте приятелки, не влиза ли в тази категория? Тя също е перверзна... Бихте ли спали с нея?

Анджи: Не не бих. Приятелство – окей, интимно – не!

Защо?

Анджи: Достатъчно се видя в шоуто какво не харесвам в нея – малко маникюра на краката не й е оправен, а аз съм гнуслива. Това са дребни неща, на които обръщам внимание и заради които няма да я допусна в леглото си. Но за приятелство е много добро момиче.

Ще продължите ли да се виждате с нея след шоуто?

Анджи: Надявам се, да.

Анджи, колко струва поддръжката Ви? За силикона Ви разбрахме, че струва 8000 лева... Дрехите ви скъпи ли са?

Анджи: Няма значение. Имам и скъпи имам и не скъпи дрехи, интересни. Не робувам на марки, но не ги и подминавам. Мога да купя блуза Гучи от Италия, от Лондон, но мога да купя и нещо, което съм видяла на витрината на обикновен магазин.

Имате син. Глезите ли го, купувате ли му скъпи неща?

Радо: Ами да, глезим го. Той си има собствен вкус за обличане. Като си хареса нещо – казва и му го купуваме. Иначе вкъщи сме му взели всичко, от което се нуждае – компютри, игри, колела, моторче...

Кой е най-скъпият подарък, който сте му купували?

Радо: Една игра за 1300 лева.

Разкажете в какво жилище живеете?

Радо: В предаването На кафе обяснихме, че в момента живеем в двустаен апартамент, който беше купен за майката и братът на Анджи. Но на тях не им хареса в България и си заминаха в Русия. Поради тази причина ние се нанесохме временно в този апартамент. Втория апартамент го купихме, за да бъде нейната майка по-близо до нас – ние живеехме тогава при моите родители в квартал Левски. В момента се строи къща и по-нататък искаме да си купим наша собственост срещу нея.
Анджи: Не желая повече въпроси за материалното ми състояние. Не ме разбирайте погрешно, просто няма смисъл да се обяснявам преди да съм извадила разпечатка от банковата ми сметка за последните 3 години, както и документ за заложената кола, от която искахме да се отървем навремето.

Защо отказвахте да седнете на детектора?

Радо: Първоначално идеята, че ще има детектор малко ни изнерви. Не харесвахме Цената на истината и начина, по който мачкат хората. Но последните три седмици ние доста настоявахме да седнем на стола на истината, но никой не ни сложи.

Кое семейство искате да спечели наградата?

Радо: На нас най-много ни харесва семейство Кузмови, защото са най-истинските, най-готините, въпреки че изкарват Веско малко грубиян. Но тяхното семейство е много задружно, много обичат децата си.

А кои смятате, че ще победят?

Радо: Мислим, че Трифонови ще спечелят, защото са големи тактици, правят много интриги и знаят как да настроят хората.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !