Коко Динев на две големи с Галена

05.05.2010 13:30 | Видян 14331 пъти

Коко Динев на две големи с Галена

Галена за пореден път затвърди не само властта си над мъжката аудитория, но и мнението, че прави едни от най-яките купони. Певицата, заедно с балет Максимус, вдигна адреналина на гостите в Night Flight с ударна доза хитове и еротични танци. Специалните поздрави на вечерта бяха отправени към собственика на Локомотив Пловдив - Коко Динев и рок емблемата Денис Ризов, който бе в компанията на Иван Несторов – Амебата. Умения в чупките в кръста демонстрира и напусналата къщата на Биг Брадър Фемили – Боряна Милева, която бе без своя гларус от Приморско - Боян.
Както се случва всеки вторник, в началото на нощта привилегировани бяха дамите в клуба, които се насладиха на атрактивната програма на Максимус. Танцьорите ги зарадваха с индивидуални изпълнения в сепаретата, а няколко късметлийки имаха възможност да се запознаят на сцената твърде отблизо с мачовците.
Когато всички бяха на две големи настъпи момента за шоуто на Галена. Звездата изпълни най-големите си хитове и демонстрира отлично чувство за хумор.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мюзикълът Оркестър без име с премиера

Мюзикълът Оркестър без име, ще бъде представен на сцената...

Стартира лято с Том и Джери и Скуби-Ду

Първият месец на лятната ваканция няма как да мине без...

Няма коментари към тази новина !

*}