Симона Първанова: Възпитана съм на етика и висок морал

03.05.2010 16:45 | Видян 5623 пъти

Симона Първанова: Възпитана съм на етика и висок морал

"Нелепо е да ми приписват връзки с хора, които имат добри семейства и малки дечица. Възпитана съм на висок морал и етика към хората и не правя това, което не искам някои ден на мен да ми се случва", обясни блондинката по повод на писанията на чуждестранен сайт, че през леглото й са минали Божинов, Бербатов и Борислав Михайлов, съобщава dir.bg.

"Отдавна приех факта, че като си популярно лице, неминуемо ще чуваш и разбираш неща от медийното пространство, които не са се случвали в живота  ти. За мен е важно мнението на близките и приятелите ми, които знаят какъв човек съм и какво наистина се случва в живота ми. Другото не ме докосва по никакъв начин и е вън от красивия свят, в който живея.

Уважавам много като силна и успяла личност президента на българския футболен съюз, но дори не се познаваме лично. Когато става въпрос за фамилия Михайлови, мога да кажа, че имам прекрасни приятелски взаимоотношения само и единствено с Ники Михайлов, а какво точно се случва между нас знаем само аз и той.

Относно Димитър Бербатов, да, възхищавам му се, но на таланта му като футболист.

Всички тези писания не ми влияят, защото аз съм независима жена и имам право на личен избор, какво да се случва в живота ми", завършва ТВ водещата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Раздват деветите годишни хип хоп...

Деветите годишни хип хоп награди ще се състоят 22 юни...

60 години Детски хор на БНР

Един вечно млад състав стана на 60 години! В първия...

Няма коментари към тази новина !

*}