Тайната на Ивана

17.03.2008 09:45 | Видян 35610 пъти | Гласували 9

Тайната на Ивана

Ивана е променена до неузнаваемост. Тя се е стопила до фигурата от старта на своята кариера в Пайнер преди 8 години, когато запя дебютния си хит 100 патрона. Как се получава това?
Веднага плъзнаха слухове, че и тя като Глория, Тони Димитрова и други певици е посещавала мъченическата програма на доктор Емилова. Кракът на звездата обаче не е стъпвал в хотелите, където диетоложката пропагандира гладуването и другите  стоически рецепти за отслабване.
В светските кръгове се заговори, че таен съветник на Ивана е актрисата Аня Пенчева. Запитана от СЛАВА дали това отговаря на истината, звездата на Народния театър потвърди информацията:
“Така е. Всичко започна, когато Ивана се посъветва с мен, мисля че беше преди две или три години, за текст на песен. Аз й дадох няколко от любимите си стихосбирки, за да потърси себе си в творчеството на големите поети. Не помня точно как се развиха нещата, но мисля, че успя да улови настроение от прочетеното и го пресъздаде в свой хит. Оттогава се чуваме, говорим си по женски, споделяме за доброто и лошото, което ни се случва на сцената и в живота. Не съм споделяла това, понеже приятелството ни е лично, не е имиджово”.

 

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От аутсайдер, хранещ се в училищната...

Ако в чест на днешната рожденичка, която е една големите...

Дадоха официално начало на...

Международният песенен конкурс "Евровизия",...

Няма коментари към тази новина !

*}