Коцето: Тя е млада, а аз съм жребец

03.05.2010 17:30 | Видян 12851 пъти | Гласували 2

Коцето: Тя е млада, а аз съм жребец

При поредната си изява в популярния столичен фолк клуб Ориент 33,  изпълнителят дойде с половинката си Надя и компания от верни приятели, сред които бяха колегите му Соня Немска и Ерик.

От скоро Константин е неразделен с любимата си и тя го придружава при почти всички негови участия.  Любимо място за развлечение на двамата е  клуб Ориент 33 в Студенски град, където те могат да бъдат забелязани, дори и когато Коцето няма участия там. Откакто медиите гръмнаха новината за предстоящата им сватба,  изпълнителят на „Черна роза”, избягва категорично да коментира темата. Дали пък не се отлага венчавката?
Единственото, което Коцето сподели е, че не иска да афишира плановете си. „Тъй като двамата с Надя сме суеверни, няма да ви казваме. Предстоят ни само хубави мигове! Ще разберете след няколко месеца.”  На въпроса дали половинката му не го ревнува от работата, на която той е изцяло отдаден и от жените, които и този път заради него бяха обсадили столичния клуб Ориент 33, чаровният певец е категоричен: „Ако Надя реагира по-остро, че се прибирам късно или, че не й обръщам достатъчно внимание -  няма да сме заедно!”

Костантин е доволен от това, че настоящата му любов не го ревнува и че се представя перфектно в леглото.  „Тя е млада, а аз съм жребец. Правим секс толкова често, колкото ни се иска! Разликата в годините няма значение. Надя харесва улегнали мъже, а пък аз съм младолик, така че всичко е наред!”

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !