Милица в документален филм

27.04.2010 13:00 | Видян 4790 пъти

Милица в документален филм

В навечерието на своя рожден ден Милица ще бъде главна героиня в документалния филм Пролетта на един народ. Филмът е част от поредицата Това е България и е посветен на 134-годишнината от избухването на Априлското въстание. Неслучайно, точно Милица се превъплъщава в ролята на водещ, тъй като родното й Оборище и Панагюрище са домакини на предаването.
Милица разкри богатата история на местност Оборище, където е проведено първото в българската история Велико народно събрание. Интересната разходка продължи в Панагюрище, където към Милица се присъединиха Соня Немска и нейната дъщеричка Рая. Премиерата на Пролетта на един народ ще бъде на 30 април в ефира на телевизия Планета Фолк, съобщиха от медията.
Още един повод за радост очаква Милица през уикенда, когато тя ще празнува своя 24 рожден ден. Родената на 1 май изпълнителка не е планирала нищо предварително, защото разчита на своята импулсивност в деня на празника. Най-вероятно Милица ще почерпи за здраве близки, приятели и колеги в популярно столично заведение.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !