Сираков и Хазарта - новите майки

15.03.2008 09:00 | Видян 13916 пъти | Гласували 1

Сираков и Хазарта - новите майки

След раздялата с майките на децата си двама известни българи се налага да се грижат сами за своите наследници. По ирония на съдбата и двамата се казват Христо. Единият е бизнесменът Христо Сираков, който успя да осъди на първата инстанция манекенката Ирен Онтева и да вземе правата върху техния син Кристиан. Другият е лидерът на най-обичаната и най-продаваната българска група Ъпсурт Ицо Хазарта. Рапърът се разведе със съпругата ис преди около година и оттогава се грижи по формулата “той майка, той баща” се грижи за дъщеричката си Аделина.

Господин Сираков, смятате ли, че бащите са новите майки?
В никакъв случай бащите не могат да бъдат майки на детето. То има нужда и от двамата. Родителите са незаменими един с друг.
Но все повече хора са във Вашето положение – мъже, които се налага да се грижат за децата си. Дали не е време, наред с 8 март – Деня на майката, да има и Ден на бащата?
Чувал съм за такива неща в други страни. Но ние в България не се нуждаем от подобен “професионален празник”. Женският пол е нежен, трябва да бъде по-уважаван и ухажван и съм съгласен да има такъв празник, на който жените да се почувстват може би малко по-значими, какъвто е 8 март.
В Холивуд, където напоследък се напълни с бащи, на които са оставени наследниците, са много на мода връзки с бавачки. Вие имали ли сте такава?
Нямал съм толкова красива бавачка!

 

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !