“Моден диктатор на седмицата” е Райна

27.04.2010 11:04 | Видян 15572 пъти | Гласували 2

“Моден диктатор на седмицата” е Райна

Чаровната изпълнителка Райна стана “Моден диктатор на седмицата” в предаването на BTV “Модерно” с водеща Радост Драганова.

В модния дуел, певицата събра вота на публиката за сметка на шампионът по карате и ученик на маестро Стефан Данаилов - актьора Асен Блатечки, съобщиха от planeta.tv. Зрителите станаха свидетели на вълнуващ моден сблъсък между двамата, издържан в особено популярния напоследък кънтри стил, който вдъхнови Райна за последната й фотосесия.

В предаването Райна показа някои от най-любимите си тоалети, сред които и специално закупената за спомен от екскурзията в Тайланд традиционна тюркоазена ризка.

Певицата също така показа и любимата си чантичка от кокосов орех, “подарена с много любов от любим човек”, но подчерта, че не е купена от Бангкок, а е подарена много преди това.

Специална изненада за Райна бе рамка със снимка от награждаването й за “Мис Благоевград ‘99″, която почти предизвика сълзи от смях в очите на певицата, която с присъщото си чувство за хумор подчерта, че “най-впечатляващи са веждите и грима” й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !