Краси Радков скача по масите

23.04.2010 13:20 | Видян 4342 пъти

Краси Радков скача по масите

Краси Радков така се вдъхнови от превъплъщението си в един от любимите си образи, този на кака Радка, че сцената на клуб Night Flight се оказа тясна за таланта му.  Няколко минути след излизането си, той предпочете да замени подиума и да импровозира скечовете си по масите. Гостите на клуба нямаха нищо против любимеца им да бъде техния неканен гост . 
В шоуто на актьора участваха Гъмзата и проф. Илия Илиев. Чувството за хумор на актьора се оказа заразително за двамата музиканти. Гъмзата не спря да  провокира гостите и да си разменя закачки с Венелин Венков и Борис Солтарийски, които този път не бяха на сцената, а зад пулта. Краси Радков използва случая и реши да замени дългокосия перкусионист на барабаните, докато Гъмзата изпълняваше актуалните поп фолк хитове на Тони Стораро и Илиян.
Сред гостите, които вдигнаха наздравица с кака Радка бяха новата дуетна половинка на Райна – Стефан Митров, както и мениджъра на футболния Локомотив Мездра Георги Бачев.
За първи път на голяма клубна сцена се изяви и един от талантите от конкурса на Слави – „Стани поп фолк звезда”. Младата надежда Гергана Димова, която обра овациите в шоуто с дуета си с Устата, дебютира със свои парчета и успешно партнираше на Гъмзата в изпълнението на фолк тупалките.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !