Преслава в секс спектакъл с Максимус

21.04.2010 15:20 | Видян 14771 пъти

Преслава в секс спектакъл с Максимус

Една от най-желаните фолк певици – Преслава, направи изненадващо успешна комбинация с  момчетата от Максимус и изнесе истински секс спектакъл в клуб Night Flight със специалното участие на групата на Айвън.
Още преди Преслава да се появи на сцената, всяка от дамите в  заведението имаше възможност да се наслади на  личното и  твърде разгорещяващо отношение на танцьорите, които вдигнаха градуса на желанията.
Кулминацията на шоуто, разбира се, беше появата на любимката на публиката - Преслава. Сексът просто завладя  Night Flight.  Танците и закачките между нея и танцьорите достигнаха точка на кипене, която накара един специален гост на събитието, да излезе от тайното си сепаре и да предпочете по-близка позиция до сцената. Мъжът, който не издържа на съблазънта беше Благой Иванов – Багата, който този път беше дошъл в компанията на свои приятели и без Златка Димитрова.  
Максимус ще представят шоуто си в клуб Night Flight всеки вторник и още следващата седмица ще изненадат гостите с още по-провокативно шоу, в което ще участва Андреа.    

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Антон Радичев бяга в Америка

Антон Радичев изчака повече от месец разрешение да...

Майката на загиналия син на Е.Клептън...

Майката на загиналия син на Е.Клептън губи още 2 деца...

Няма коментари към тази новина !