Русенската Анелия ходила с ром!

17.04.2010 09:00 | Видян 8153 пъти | Гласували 1

Русенската Анелия ходила с ром!

Мария от Биг Брадър Фемили e имала в по-младите си години фатална любов с ром. Ако се вярва на клюката, самовлюбената брюнетка, която нарича себе си русенската Анелия, била влюбена в момче на име Златомир. Двамата се срещнали съвсем случайно в квартала, в който живеят. Веднага между тях прехвърчали искри и заварката станала. Първоначално много се разбирали и всичко вървяло по мед и масло. Но безоблачното им житие изведнъж свършило. Нейни съграждани, споделят, че “мургавелкото” изведнъж станал безумно ревнив. Дали участничката в риалитито му е дала конкретен повод за това, не се наемаме да коментираме. Факт е обаче, че младежът често посягал на любимата си. А скандалите помежду им се превърнали в ежедневие.

Русенката търпяла всичко, защото наистина била много привързана към него. Нейните близки били категорични, че трябва да го остави на секундата, но тя отвръщала, че нещата ще се оправят. Само че не било писано това да стане. Златомир все по-често започнал да не се прибирл, а приятелки на Мария й споделяли, че са го засичали по нощните заведения в компанията на други жени. Родителите й се чувствали безкрайно унизени, че дъщеря им ходи с ром. Ако се вярва на мълвата те дори напуснали стария квартал, където живеят, за да ги оставят на мира съседите им, които непрекъснато ги вземали на подбив.

Непрекъснатите изневери съсипвали Мария и чак след като срещнала Стоян, изоставила първата си си любов. За съжаление от престоя в Къщата зрителите успяха да видят, че в момента семейните й отношения с диджея, също сериозно куцат. В шоуто тя неведнъж се оплака, че страшно много ревнува Стоян и непрекъснато го подозира в изневери.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !