Рени омагьосва от тв екрана

16.04.2010 16:00 | Видян 4185 пъти

Рени омагьосва от тв екрана

Рени, която вече е част от каталога на Diapason Records, ще зарадва многобройните си почитатели с видео към парчето „Магия”. Предпмиерата на клипа е довечера в „Шоуто на Иван и Андрей” по Нова ТВ, а от утре, 17 април (събота) ще се завърти и в ефира на Фен ТВ.

Песента „Магия” излезе в компилацията на Diapason Records „Хит изкушение 3” и повече от 5 месеца се задържа в музикалните класации. Сега обаче Рени реши да подкрепи хита си и с уникално видео. Още първите кадри отвеждат в Старата земя, където се развива действието и по-точно в двореца на красивата царица. Зрителите могат да разгледат двора, покоите и мястото, където се забавлява красивата царица заедно с владетеля на нейното сърце. От близо и далече в двореца са пристигнали мъже и жени, които искат да впечатлят царската двойка. Някои от тях танцуват изкусително, други – гълтат огън, трети – жонглират невероятно. След целодневните празненства в двореца пристига Черния принц – най-популярният магьосник в Старата земя. Той е единственият, който прави магия за влюбване. След като омагьосва царицата, се преобразява в образа на царя на Старата земя. Дали царицата ще разбере измамата, ще й помогнат ли нейните придворни да освободи своя цар от високата кула? Това ще разберете от видеото към песента „Магия”, което ще се завърти по Фен ТВ.

Около седем часа продължиха снимките на видеоклипа и то главно през нощта. Идеята за клипа е на Рени и на режисьора Николай Нанков. Във видеото певицата е облечена с кристалните рокли на Анелия Петкова. Короната пък е направена собственоръчно от Бони – гримьорът, който освен за това видео, работи повече от седем години с Рени за всичките й проекти. Останалите участници във видеото са от “Нео продъкшън”, а в ролята на царя влиза собственикът на модна агенция ES line models Евгени Евтимов. На чело на екипа, създал визията визията на Рени, е Чавдар Василев-Чочо от салон “Фетиш”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Рени подписа с Diapason Records

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !