Весела Тотева отвори бутик

16.04.2010 13:00 | Видян 9099 пъти

Весела Тотева отвори бутик

Красивата ТВ водеща Весела Тотева отваря моден бутик в партньорство с бизнесдамата Диляна Дачева. Марката VINCIT е кръстена на девиз от татуировка на ръката й, каквато има и приятелят й Елин Топузаков. Калиграфски изписаната фраза гласи Omnia vinsit amor и означава „Любовта винаги побеждава”. Значението на думата VINCIT – победа, успех, триумф - най-добре приляга на философията на крехката блондинка, която винаги побеждава в живота. Тайната на нейния успех е именно в силата на любовта – към близките й, към предизвикателствата на съвременния живот, към съвършенството, постигнато чрез вниманието към малките детайли, към модата. Този дух на успех и перфекционизъм носят и нейните модели, както и моделите на съдружничката й Диляна. „Не се изживявам като дизайнер, просто смятам, че човек винаги трябва да приема предизвикателствата в живота. За мен това е поредния интересен експеримент, смятам, че сме направили нещо актуално и се надявам то да се хареса” – казва Весела.
Весела е една от звездите с най-интересен стил на обличане у нас. Тя е винаги семпла и елегантна, но и премерено предизвикателна, залагайки на малките свежи акценти в тоалетите си. Кокетни диадеми и обувки с ултра висок ток подчертават визията й, която съчетава младежката дързост с женствената кокетност и стил. Подобно усещане носят и облеклата на марката VINCIT. Те са пригодени за една успяла, модерна жена, която очаква от облеклото качество, прагматичност и мултифункционалност, както и възможност за различни съчетания с цел постигане на ефектно внушение всеки път в зависимост от ситуацията. С дрехите на VINCIT нямате шанс да постигнете успех само в едно отношение – в това да не бъдете забелязани. Дънковите якета с акценти от камъни, кристали и изящни брошки, неповторимите сака с голи гръбове, актуалните и за ежедневието корсети, панталоните с висока талия и роклите, чиито дължини варират от супер мини до средата на прасеца от трико, тафта, опал могат да задоволят и най-взискателния вкус. В колекцията на VINCIT са използвани италиански и френски платове – от супер модния опал с метална нишка, до традиционни платове като тафта, но в нетрадиционно приложение – не за вечерни рокли, а за панталони и къси поли.
 За откриването на кокетния бутик в Лозенец на Джеймс Баучър 81 – срещу Буда бар Приве, двете дами ще съберат на женско парти с ягоди и шампанско най-атрактивните лица в шоубизнеса, някои от които вече са и клиентки на новата марка.
 По случай откриването Весела Тотева стана лице на собствената си марка в супер фешън фотосесия, заснета от нашумелия фотограф Ивомир Пешев. Идеята на фотосесията е да покаже по най-атрактивния начин превъплъщенията на модерната жена, облечена с VINCIT – тя е ту дръзка, усмихната и свежа, ту строга и предизвикателна, ту елегантна и демонстрираща премерен сексапил, ту като изваяна статуетка с рокля от трико, описваща най-съблазнителните извивки на женското тяло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !