Виолета спечелила Китаеца с пиле „Жулиен”

08.04.2010 17:30 | Видян 7912 пъти

Виолета спечелила Китаеца с пиле „Жулиен”

Певицата Виолета и продуцента на новата музикална компания „Real Enterprises” Николай Първанов – Китаеца бяха гости на Гала в „На кафе”. Там те за първи път показаха бебето си Николай младши, което е вече на два месеца. След като се разходи из дома на Китаеца и Вили, екипът на предаването ги покани за интервю и в студиото. Щастливото семейство разказа как се справя с отглеждането на малкия, за безсънните нощи и за невероятното чувство да си родител. „Не съм вярвала, че Николай ще е толкова всеотдаен – онзи ден даже му казах, че е най-добрия баща!” – похвали се Вили. Още с появата си в студиото певицата направи силно впечатление на Гала с външния си вид. Водещата я похвали, че два месеца след раждането, Виолета изглежда чудесно. Певицата сподели, че по време на бременноста е качила 25 кг., но сега влиза във форма.

Освен грижовна майка, Виолета показа и завидни умения на домакиня. В студиото младата майка приготви пиле „Жулиен” и разказа, че тази рецепта е използвала още на първата вечеря, на която е поканила Ники след запознанството им, за да го впечатли. Китаеца пък откровено сподели за притесненията си от родителите на Виолета заради скандалния му имидж и поясни, че на 20 г. хората са по-лекомислени и сега не би направил нещата, които е правил преди. Двамата влюбени бяха категорични, че не се интересуват от мнението на хората, които определят връзката им като ПиАр ход и показаха как не само се разбират прекрасно, но и се шегуват един с друг. Лошата новина за почитателите на Виолета е, че на този етап тя ще се отдаде изцяло на майчинството.

„Ще се занимавам с музика, ще записвам песни, ще пея, но съм приключила с участията по заведения. В нашата професия работата е нощем, а аз искам да съм до детето си.” – категорична бе Вили. Ники от своя страна е погълнат от работата си в музикалната компания„Real Enterprises”, която създаде преди година - „От три месеца усилено работим по налагане на изпълнителите и участията им по заведения.” Тези ангажименти не пречат на младия татко да поема ежедневни смени по гледане на малкия Николай, но той е най-спокоен когато съпругата му Виолета е при бебето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Спират Търси се след 20 г. в бТВ

След 20 години в ефира на бТВ предаването „Търси се“ се...

Няма коментари към тази новина !