Мирослав Илич пя за Николай Гигов в Night Flight

08.04.2010 15:15 | Видян 6049 пъти

Мирослав Илич пя за Николай Гигов в Night Flight

Легендата на сръбската музика Мирослав Илич избра клуб Night Flight, за да се завърне на българска сцена. Президентът на „Локомотив“(Cф) Николай  Гигов се оказа  най-важният гост  в  заведението, когото Илич, още с излизането на сцената, поздрави лично и нарече „приятел“. Въпреки това изпълнителят призна, че не е „навияч” нито на Локо Сф, нито на Литекс, нито на Левски. Присъстващите го заподозряха, че в България стиска палци за ЦСКА, най-вече заради приятелството си с Христо Стоичков. 

Изпълнителят на „Есенна балада“ трогна  стотиците си почитатели, които препълниха клуба, за да пеят с любимеца си. Някои от тях дори плакаха от вълнение, че могат да го видят на живо.Сред феновете на Мирослав Илич бяха забелязани Кали и Антон Краус, Азис, Антонина, Кубрат Пулев.

Изненадата на вечерта бяха обаче шефовете на фирма „Титан“, които избраха VIP зоната, за да се насладят на сръбската звезда. Собствениците на ЦСКА явно имаха нужда да релаксират с песните на любимеца си, след скандалите през последните седмици в клуба на червените.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !