Първи любовни трепети между финалистите в Music Idol

12.03.2008 13:58 | Видян 6363 пъти

Първи любовни трепети между финалистите в Music Idol

Снощи се състоя вторият малък финал, на който певчески талант демонстрираха деветте момчета, стигнали до втората фаза на Music Idol. Техен ментор беше естрадната легенда Васил Найденов, който даде своите напътствия на финалистите.

Първи на сцената излезе Стоян Цонев, който заложи на мега хита Incomplete на Backstreet Boys. Изпълнението му обаче предизвика критиките на Вили Казасян. Според маестрото Стоян е попрекалил с разпяването и височините в песента. “Сбогом, моя любов” в изпълнение на Лазар Кисьов отново предизвика интересни коментари от Фънки. Най-коментираният от членовете на журито разкритикува Лазар за това, че се опитва да имитира Васил Найденов, а не пее като себе си. В защита на финалиста легендата сподели, че се е трогнал от изпълнението, защото го е върнало години назад, в които той е изпълнявал песента по същия начин. Виктор Георгиев успя да изправи гостите в залата на крака по време на изпълнението си на Stars на Simply Red. Изборът му се оказа доста успешен, защото с тази песен Виктор успя да покаже на какво е способен, въпреки че поп време на театралния кастинг той се представи доста неубедително и заяви, че ако не успее в Music Idol, никога повече няма да се занимава с пеене.

Фурор сред журито и гостите предизвика изпълнението на Денислав Новев. Любимецът на фенките на Music Idol подсказа, че вече има и любовни трепети сред участниците. През цялото време, докато той беше на сцената, Пламена Петрова беше на крак. Русокосата красавица очевидно не скри симпатиите си към Денислав, който пък не отлепи очи от нея през цялото време, докато пееше. Какво се случва между тях, ще разберем тази вечер в епизода. След изпълнението на You Raise Me Up на Josh Groban Вили Казасян заяви, че България вече си има Дени Кеца.

Първият рокаджия в Music Idol не остави гостите и журито в залата да скучаят. Summer In The City на Джо Кокър в изпълнение на Тома Здравков напомни на всички, че сред финалистите на второто издание има място и за истински рокаджия, който с много хъс и енергия успя да впечатли членовете на журито. Още един от участниците заложи на песен на Васил Найденов без да страхува от факта, че звездата е в студиото. “Почти забравена любов” и този път прозвуча като истински хит, защото  Дамян Попов даде всичко от себе си. За да го подкрепи сред гостите в злата беше и поп-фолк звездата Анелия. След изпълнението Васил Найденов даде доста висока оценка на Дамян, а всички членове на журито бяха единодушни, че той е открил себе си.

Вили, Фънки, Есил и Люси бяха категорични, че най-доброто изпълнение на вечерта е това на Ивайло Донев. Варненецът, който единствен от мъжете се разплака, когато беше одобрен от журито, остави гостите в злата без дъх с изпълнението си на Georgia On My Mind на Рей Чарлз. Ясен Зердев, когото журито и водещите определиха като двойник на Мик Хъкнал от Simply Red, подлуди публиката и останалите финалисти в шоуто.

Най-голяма артистичност, съчетана с талант, демонстрира най-обсъжданият сред идолите – Иван Ангелов. От няколко дни останалите финалисти и журито се опитват да се справят с тежкия характер на Иван, но безуспешно. След снощното си изпълнение на Change The World на Eric Clapton той отново получи напътствия за поведението си от журито, но демонстрира абсолютно безразличие. Това принуди продуцентите да вземат решение да го преместят в друг хотел. Какво още предизвика гнева на останалите участници към Иван ще стане ясно тази вечер в епизода.

Довечера ще отпаднат четиримата участници – две момичета и две момчета, които съберат най-малък зрителски вот. Освен имената на първите отпаднали ще разберем повече и за любовната история между Денислав и Пламена.

Междувременно още преди старта на същинското състезание Music Idol вече има първия ремикисиран хит. Изпълнението на Валентина Хасан – “Ken Lee”  се радва на изключително успешен хаус ремикс, разпространен в интернет. Сaмата Валентина Хасан ще бъде гост по време на утрешния концерт, в който отново ще пламне певческата битка между грациите в Music Idol.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Айдъла би Пей с мен

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !