40 години на сцена отбелязва китариста на DEEP ZONE – JuraTone

29.03.2010 16:00 | Видян 3238 пъти

40 години на сцена отбелязва китариста на DEEP ZONE – JuraTone

С внушителен парти-концерт ще отбележи своите 40 години на сцена култовия китарист на една от най-успешните български групи – Deep Zone. Под артистичния си псевдоним JuraTone (Джуратоун) Любомир Савов, както е истинското му име, продължава да дава от своя талант, умения и опит участвайки наравно във всички проекти на своите по-млади колеги в групата, единия от който му е син.

Концертът  озаглавен „ JuraTone след 40”  ще се състои в „София Лайв Клуб” на 21 Април от 21.00 ч. и ще събере на една сцена едни от най-популярните български изпълнители като: Васил Петров, Мария Илиева, Искрен Пецов, Петър Салчев, Lady B, Криста, Явор /ex Gravity co./, Цветелин Атанасов,  Shiny Dolls, Краси Гюлмезов, Joanna Dark & DJ Dian Solo.

Специално за събитието от САЩ ще пристигне и колоритната соул певица Йоланда Грейвс (Yolanda Graves) която ще изпълни някои от авторските песни на JuraTone.
Съставен е бенд от 14 именити инструменталисти с музикален директор Ангел Заберски, а мултимедийните ефекти са поверени в ръцете на топ дигитални дизайнери.

Композициите,  включително и авторските са подбрани в стил много близък и любим за JuraTone и не-толкова характерен и познат за публиката от изявите му през последните 10 години със Deep Zone Project.

Първата част на концерта стартира с  песни от репертоара на Geоrge Benson, а във втората част ще бъдат  представени фънки композициитe  на JuraTone в нови лайф аранжименти.  За предстоящото събитие  Любо с усмивка споделя:
„Причините за реализацията на този проект са няколко. Събирането и музицирането на толкова индивидуални, характерни и известни изпълнители на една сцена само по себе си е експеримент и предизвикателство. А и от първата ми професионална изява до днес са минали 40 години. Приятно слушане и забавление!”
Със сигурност това ще е един от парти - концертите които не бива да се пропускат.  За това събитието е планирано в средата на седмицата (21 Април – Сряда) в удобно за всички време със старт 21.00 ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бекъмова шие сватбената рокля на...

Виктория Бекъм вече е в трескава подготовка за роклята на...

Татяна Лолова с премиера на песен

Актрисата Татяна Лолова е част от проекта Пеещи артисти...

Няма коментари към тази новина !

*}