Златен футболен крал идва в България да оценява Сексбомби

26.03.2010 10:45 | Видян 18040 пъти | Гласували 3

Златен футболен крал идва в България да оценява Сексбомби

Един от най-сексапилните турски футболисти Бюлент Караман пристига в България на 30-март, за да се включи в “Нощта на сексбомбите” в Night Flight. Бюлент е Златен Крал в южната ни съседка за миналата година с най-много вкарани голове. Той ще е в страната ни за два дни и ще отседне във ВИП апартамента на Radisson Blu hotel. В момента футболистът е нападател в отбора Sariyer в Истанбул. Освен това Караман ще се включи в благотворителната кампания на вечерта за събиране на средства за деца с трансплантации. Въпреки че не е наясно с българския шоубизнес, той ще даде своя глас за Сесбомба на годината.

Както вече е ясно номинациите включват Анелия, Преслава, Златка Димитрова, Мария, и Николета Лозанова в тази категория. Освен с мерцедесът при колелата, предоставен от “Лидер”, победителката ще си тръгне с уикенди в хотелите Персенк – Девин и Лъки Банско, ВИП карти за казината Палмс и Елдорадо, диамантено бижу от “Крисима”, козметика от Ейвън и Рефан, еротичната водка “Оргазъм” и разбира се със статуетка и лента. Организаторите от “ВИП Комюникейшън” предвиждат невиждано до сега шоу с много музика, пироефекти и танци.

В певческата част ще се включи дори американският рапър D-Flow, българският му колега Криско и сексапилните танцьорки от балет “Екстраваганца”. Ревю на еротично бельо от Ivet.bg тотално ще повдигне градуса на настроението. Миналогодишната носителка на титлата Сексбомба Андреа пък ще открие събитието. Водещи на вечерта ще са Нина Никол и съпругът й Митьо Крика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !