Венета Харизанова избяга от България обидена

19.03.2010 15:00 | Видян 11939 пъти

Венета Харизанова избяга от България обидена

Краткият престой на Венета Харизанова в България не беше особено приятен за манекенката.  В началото на месеца тя се завърна от Лондон, а в родината й я посрещна новината, че е елитна проститутка. Топмоделът отново замина в чужбина. Тя напусна България обидена от писанията, че е момиче на повикване, пише в. Монитор.

Манекенката още е травмирана от сексскандала, който се завихри около нея. Красавицата няма намерение да остане дълго в странство и ще се върне. Просто иска да е някъде, където не я коментират всеки ден. "Не ми се говори с никого след тези простоти, които се появиха", призна тя. Венета в момента релаксира сред природата. Тя е на ски с приятеля си и компания от приятели. Доскоро беше в австрийските Алпи, а вчера пристигна в италианския курорт Кортина д'Ампецо.

Харизанова не се е отказала да открие собственици на сайта за платена любов "Sofiа escorts and models", в който наскоро се появи профил със снимките. Засега се знае, че носят имената на Тримата мускетари - Атос, Портос и Арамис. Собственото разследване на манекенката обаче напредва и скоро ще изскочат интересни факти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !