НЕ!

19.03.2010 11:14 | Видян 4643 пъти | Гласували 1

НЕ!

Бива НАГЛОСТ, бива, ама депутатската е несравнима!

При оценка на народа за работата им 3,20, обявена тази седмица от подопечния им социологически институт НЦИОМ (представете си колко е истинската!), нашите сладки депутати бъркат в джоба на данъкоплатеца с 3,1 милиона годишно за безотчетни пари.

Да, всеки от тях взема в пликче 18000 лева годишно за представителни разходи. Тези пари са бонус 2/3 към солидните им заплати по 2307 лв. на месец за редови депутат. Бонуса, естествено, не го ловят нито данъци, нито осигуровки. Не е като нашите премии на простосмъртни.
Точно тази седмица 150 000 държавни служители бяха зарадвани с орязване на доходите с 12% като само Цветанов защити своите.

А-ха финансистите да ударят и “богатите” пенсионери с 10%, както и майчинските, дето и без друго ги плащат от дъжд на вятър в размер на подигравка.

Хубава новина долетя от Брюксел на крилете на бг еврокомисаря Кристалина Георгиева. В деня, когато ЕК ни шамароса, че сме били супер оптимисти за изпълнението на бюджета, а Дойче банк ни направи за смях, тя похвали финансовата политика на Симеон Дянков.
А има ли друг избор, след като “жертвата” й да замени Световната банка с кабинета на Барозу ще я направи милионерка. Поне така сочат изчисленията на британските евроскептици: 1,2 млн. се полагат на всеки комисар. 15 000 лв. например му дават само за забавления, каквото и да означава това!

На печелившите, честито!

автор: Борис Ангелов

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !