Детска градина, училище и фризьорски салон в Big Brother

18.03.2010 16:15 | Видян 7109 пъти

Детска градина, училище и фризьорски салон в Big Brother

На 22 март в къщата в Нови хан, за първи път в историята на Big Brother съквартиранти ще станат цели семейства. Идеята за разкриването на взаимоотношенията в българските семейства подсказва за интересен и забавен сезон, но също така е и повод за много спекулации.
Както преди всеки сезон досега, така и преди началото на Big Brother Family, нападките, спекулациите и интерпретациите са много и най-различни. Ето защо от Big Brother увериха, че в къщата:

- няма да има гей двойка
- няма да има семейство близко с продуцентите
- няма да ги има Здравко и Христина
- няма да има и никой известен
- няма да я има и добрата майка с тримата любовници съседи

Но пък в къщата ще има други интересни персонажи с взаимоотношения,  в които всеки зрител може да се припознае. По време на кастинга, сред близо шест хиляди семейни двойки – продуценти, хора от екипа и психолози се опитаха да направят най-добрата селекция и да изберат най-срещаните модели на отношения в българското семейство.
Домът, в който бъдещите съквартиранти ще живеят, е вече готов. Това е най-голямата къща, строена до момента. Между 9 и 12 семейства в продължение на 3 месеца ще живеят в среда, доближаваща се максимално до техния реален живот. Обслужващ персонал от външни хора, магазин, ресторант и фризьорски салон са само част от къщата, която се простира на площ от 1155 кв метра.
Тъй като формата се прави за първи път в този вид – номинациите и елиминациите също ще бъдат уникални. Зрителите за първи път ще могат да участват освен в елиминирането на съквартирантите, но и в  тяхното номиниране за изгонване.

Темата за децата в къщата е обект на силен интерес и също буди противоречиви мнения и спекулации. По време на кастингите голяма част от участниците поставиха изрично условие на продуцентите да бъдат с децата си в къщата. Екипът на предаването е осигурил най-добрите условия и среда за техния престой в къщата. Всеки ден малчуганите ще посещават детска градина и училище, където ще бъдат сред свои връстници и ще могат да играя, да се забавляват и да получават образование от квалифицирани специалисти, а вечер ще се прибират при своите семейства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !