Джина Стоева е спала с жена

18.03.2010 10:45 | Видян 7086 пъти

Джина Стоева е спала с жена

Джина Стоева призна, че Коко Динев навремето я е ухажвал. Това се случило преди години, когато е работила в неговото заведение. Певицата разказва за видния изкусител на попфолк певици, че е страхотен човек. "Имали сме хубави спомени, защото сме осъмвали заедно, не сами, а с оркестъра" - изповядва се Джина и признава още, че е екстремна натура и в секса.
Вероятно мнозина са останали шокирани от откровението ú, че е познала и женските ласки. Бисексулността на изпълнителката на "Това ли искаш" не е коментирана тема до този момент и със сигурност казаното от нея в национален ефир, че е спала с жена, ще бъде шумно огласено. "Не с колежка, с приятелка" - уточни Джина интимните си преживявания.
"Много е трудно, вече 12 месеца съм бременна" - пошегува се Джина Стоева, която влезе в студиото на Иван и Андрей с бутафорен корем, имитирайки напреднала бременност. Повод да се появи така са неспиращите писания, че била бременна.
Това впрочем е стар слух, който наистина броди из различните издания близо година време. В началото певицата се опитваше да го опровергава, но безуспешно. Самата Джина не крие, че се замисля за дете и най-вероятно скоро ще се реши на тази важна стъпка в живота.
"Приятел си имам, но дали той ще бъде баща на детето ми не знам" - споделя Джина. "Когато една жена си каже: "От този мъж искам да имам дете, значи тя го възприема много сериозно и иска с него да живее" - така мисли певицата.

източник: signal.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !