Майката на Николета: Страх ме е да не я пребият като Деси Зидарова

12.03.2010 18:00 | Видян 12697 пъти | Гласували 2

Майката на Николета: Страх ме е да не я пребият като Деси Зидарова

В интервю за седмичника „168 часа" майката на Николета Лозанова защити своята дъщеря от всички нападки през последните две седмици.
„Николета не се е забъркала в нищо нередно, но около не има много злоба и завист. Не знам дали някой не я мрази", споделя Еридина Лозанова.
Тя недоумява защо Николай Бареков, в чиито сайтове се появи новината, че Николета е проститутка, е направил подобно нещо. „Той е от Пловдив, но не го познавам лично. Дори го харесвах като журналист, но това, което е написал за дъщеря ми, е лъжа", добавя Еридина.
„Много съм ангажирана, работя по цял ден и нито чета вестници, рядко гледам телевизия. Обикновено познати и колеги ми казват, като излезе нещо за Николета. Неприятно ми е, не мога да го скрия. Понякога говорят сякаш с пренебрежение за нея. Обиждат я, подценяват я, изкарват я такава, каквато не е", отбелязва майката на Ники, за която преди месец бе пуснат слухът, че тя е заработила 10 хил. евро като проститутка в Италия. Знае кой стои зад последните клюки, убедена е, че Бареков сам не е решил да напише такава клевета. Отказва да посочи обаче конкретно име.
Еридина Лозанова е силно притеснена, че на дъщеря й може да се случи нещо още по-лошо, като посочва за пример инцидента с Деси Зидарова, която бе пребита зверски с бухалки.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бърн-аут само, когато работата ни не...

Понеделнишко четиво! Бърнаут, паник - атаки, някои ги...

42 години от първия полет на българин...

10 април 1979 г., 20 часа и 34 минути. Към Космоса...

Няма коментари към тази новина !

*}