Депутат подарява апартамент на Диана Найденова?

12.03.2010 15:15 | Видян 10216 пъти

Депутат подарява апартамент на Диана Найденова?

Откъм Нова телевизия дойде сензационна вест. В коридорите на медията върви мълва, че депутат е подарил апартамент на Диана Найденова, а дали е така? Колегите на звездата държат на своето и добавят, че връзката й с политика все по-трудно можела да бъде прикрита. Ако се вярва на клюкарите, ставало дума за българин от квотата на ДПС. Най-много са залаганията за Камен Костадинов.
Звездата на Диана изгря миналото лято. Водещата на хитовото предаване на Дарик радио Челюсти бе поканена да замества през ваканцията Милен Цветков. Тя направи няколко разбиващи интервюта с политици, между които и с премиера Бойко Борисов.
Шведите предложиха на Найденова да пренесе своите Челюсти на екрана и тя го стори. От женска завист или поради липса на прозорец в програмата, колежките на Диана я запратиха в мъртвото обедно време. Идването на Иван и Андрей с тяхното шоу Станция Нова обаче извади Найденова на преден план в звездното трио с Надя Чолакова и Люба Кулезич. Не след дълго то се превърна в дует, защото писателката напусна Нова. Диана и Люба пък не можеха да прикрият на екрана, че никак не се харесват. Това доведе до оставката на момичето от Дарик. Свалянето на Милен Цветков дойде добре дошло за пиарите на Нова, които започнаха да обясняват, че Найденова щяла да работи в ново уикенд-шоу на сутрешния водещ. Когато заглъхна шума около раздялата му с шведите обаче се оказа, че те никога не са имали намерение да правят предаване на бунтарите.
Съдбата на Диана е като сериала Богатите също плачат. Родена в Москва, тя е принудена да израстне в българската провинция. Идва да покорява София още в гимназията, но получава висшето си образование в прословутата с бизнес игрите на ректора и преподователите и с Красьо Черничкия Стопанска академия в Свищов. Преди 10 години подада в Дарик като част от колегите завиждат на красавицата и веднага я набеждават за твърде близка със собственика Радосвет Радев, което едва ли е вярно. Диана заживява със строителен предприемач точно когато тази прослойка са силните на деня, даже му ражда дете. Но Борис Йорданов се самоубива пред банка, защото не може да издържи на напрежението от непосилни дългове и объркан личен живот. Бизнесменът имал деца от няколко жени. Подарявал на всяка по един апартамент, но  ги карал да теглят кредит за него. Диана е влюбена и му кръщава дъщеричката си Боряна, която всъщност е шестото му дете. Освен двете чеда от законната си съпруга, Боби имал още 2 от счетоводителката си и 1 от брокерка на имоти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !