Гуркова пак без Джорджи в България

13.03.2010 09:00 | Видян 14251 пъти

Гуркова пак без Джорджи в България

Една от най-красивите носителки на титлата Мис България Наталия Гуркова отново пристига сама в България, научи СЛАВА от свои източници. Нейният съпруг Джорджи бил доста зает с бизнес делата си в ЮАР и най-вероятно ще пропусне вояжа до родината на любимата си.

Тя ще доогледа довършителните работи по новия си луксозен апартамент в Лозенец, който обзавежда още от края на миналата година. Красавицата ще има и делови срещи, защото още при последното й идване сама в края на 2009-та единствено пред СЛАВА намекна, че има конкретни идеи за бизнес у нас.

Със сигурност Гуркова - Михалевич ще се появи и на някое парти, тъй като тя е от известните персони, които си падат по светския живот. Дали пък няма да се види и с някои стари свои другари и другарки? Припомняме, че при предишното си посещение в София брюнетката се забавляваше през вечер в компанията на колежките си Руми Пеева, Теди Велинова и Елена Ангелова. Компания на миската, която вече е със статут на мисис, сигурно ще прави малката й дъщеричка Джорджия, която вече има български паспорт. Наталия заяви преди време, че със съпруга й смятат да увеличат семейството си поне с още един член.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !