Родните звезди на ревю на D&G

11.03.2010 14:30 | Видян 8910 пъти

Родните звезди на ревю на D&G

На изискан коктейл на 10.03.2010 беше представена колекцията на D&G Dolce&Gabbana за сезон пролет-лято 2010. В стилното ревю взеха участие много от най-известните манекени на България. На партито присъстваха някои от най-големите фенове на марката. Азис пристигна с антураж от приятели, които бяха неотлъчно до него през цялата вечер. Плеймейтката Златка Димитрова пристигна без придружител, но бързо намери компания в лицето на шефката на Визаж Жени Калканджиева. Маги Халваджиян и Евтим Милошев се прегърнаха по братски и обмениха клюки за новия телевизионен сезон. Кремена Халваджиян разговаряше с Диана Любенова и приятелят й Лес, който бе облечен изцяло в стил D&G. Кремена не пропусна да си запази пола на волани от ревю колекцията на марката. Радост Драганова и Владо Карамазов изгледаха с интерес модните предложения за сезона.
Специални благодарности на водка Финландия за прекрасните напитки, Еверет за ароматните подаръци и Рене Кетъринг за вкусната храна, отправят организаторите.
Ето и различните теми, които Dolce&Gabbana предлага този сезон:

Дами:
Тема „Romance”
Париж, края на 70-те началото на 80-те. Темата пресъздава парижката кокетност, една необятна вселена от парфюми, бижута, рюшове и дантели. Дневните облекла са подходящи и за вечерни поводи, предназначени за дами с характер с отношение към облеклото си. Цветовата гама е в черно , зелено и крем, а материите са ластичен сатен, шифон, джърси и вискоза, органза и тафта.

Тема „PIN PINK”

Взаймстван от филма  “Gossip Girls”, млади дами, които налагат следващите  модни  тенденции, темата е решена в розово и олицетворява първичните момичешки ценности, секси излъчване, палавост. Но това е само едно закачливо намигане защото въпреки розовия цвят предложенията са класически френски сака с широки рамене, комбинирани с деним и ти-шърти, а дантелата не е невинна. Материали: органза, шантунг, дантела, принтиран габардин.

Тема „Sexy Cowgirl”
Колекцията ревю на D&G за лято 2010 разработва класическия каубойски гардероб за дами, които са достатъчно смели да смесват деним, класически мъжки костюми перфорирана кожа и велур и романтични дантели, шифон и принтирани Мики и Мини Маус. Всички предложения задължително са комбинирани с велурени и кожени ботуши. Улицата е вдъхновение за дизайнерите – ново предложение при денима са дънки тип “boyfriend”, ризи, връхни дрехи с широки рамене.

Мъже:
Тема „Romance”
Първата тема е един нов поглед към изтънчената, елегантна страна на съвременния мъж. Елегантните решения за вечерно и клубно облекло са пресъздадени в комбинации от черно и червено. Детайлите при саката напомнят добре познатата класическа италианска линия и в комбинация с деним ги прави удобни и практични също за всекидневно облекло. Романс не е тема само за вечерно облекло – темата предлага също така и решения за облекло през деня, но определено с подчертана изтънченост и класическа елегантност.

“British Cowboy”
Колекция пролет/лято на D&G представя един нов модерен прочит на класическия каубой, пречупен през различна призма – по-изтънчен, по-градски. Особено внимание се обръща на детайлите при денима. Официалните ризи и принтовете са допълнени с кадифени сака, вратовръзки, папийонки, кожени ботуши. Всичко това пресъздава едно неповторимо градско звучене на денима, на което не може да се устои.Усещането за Дивия запад е изразено чрез пясъчни нюанси – почти прегоряло кафяво, коняк, беж, комбинирани с деним, пресъздават секси мачото.
“Fashion Show”

1.Сако - задължителен артикул в  мъжкия D&G гардероб:
Ревери: Широки;  Тясна шал яка
Материи – студена вълна на тънко райе;
Детайли - Златни или кокалени копчета;
Новост – кожени апликации
2.Риза от деним :задължителен артикул.
Деним ефекти :
-Силно изтъркани „златно” третирани зони; 
-Неравномерно избелени след  допълнително третиране със смоли за допълнителен ефект;
-Кръпки и лепенки за да подчертаят износеният ефецт на денима;
Детайли:  Седефени тик так копчета
Дигитално щампирани ризи, наподобяващи деним риза, но произведени от  муселин;
3.  Кожени ризи: задължително комбинирани с Т-шърти и кожени панталони;
материали:  велур и напа;
обработки:  ръчно преливащо се багрене
детайли: флорални десени
Обувките са с елементи, напомнящи ръчната обработка на старите английски майстори.
4. Официално облекло
Материи: Памук и памук с коприна ново предложение, студена вълна 
Детайли: Златни или кокалени копчета; обточване с кожени или сатенени ленти двойни джобове от дясната предна част на саката и бягащи бодове по краищата им.
модели: прибрани  и силно вталени сака -  плитки 18 см панталони и тесен крачол 20 см;
Официалното облекло се комбинира с дънкова риза
5. Urban Brit Cowboy
Официалният имидж е с един по-градски урбанистичен прочит ;
Саката са комбинирани с разкопчани ризи и елеци с накъсани джинси;
Материали: Коприна/Вълна;; Коприна/памук
Детайли: Обкантени крайща
6. Exclusive Dyeing
 Нова технология при багренето  е ръчното преливащо се багрене
 Имидж - Свободни сака с тясна шал яка, панталон и риза
7. Капси
Специалните предложения на панталони и ризи с капси перли и кехлибарени камъни.
Материали : пран деним, студен памук/коприна
8.  Шоколадовия цвят е задължителен в гардероба на D&G мъжа, представен във всичките му нюанси
9. Карета са преоткрит в каубойски ризи чрез вертикални райета и хоризонтални фигури в комбинация със седефени копчета, които не са закопчават и се комбинират с т-шърт
10. Деним:
 Подчертава мъжествеността на D&G  мъжа, чрез агресивен и винтидж ефект,разнищени джинси с кръпки  и патчуърк щампи;
Колекцията за плаж използва типично деним цветове.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !