Марая посвети песен на любимия си

09.03.2010 13:45 | Видян 7209 пъти

Марая посвети песен на любимия си

Марая е новият артистичен псевдоним на певицата, позната като Моника. Младата изпълнителка, която преди няколко месеца подписа с „Real Enterprises” – компанията на Китаеца, вече има песен.

„Радвам се, че работим толкова бързо и толкова сериозно с новите ми продуценти” – споделя Марая. Завършилата в Котел народна певица от Ботевград имаше няколко песни със старата си музикална компания, най-известната от които бе "Ако има Бог". След това последваха няколко години затишие. Мария, както е истинското име на певицата, остави пеенето на заден план, за да завърши обучението си. Сега тя се завръща пълна с енергия и готова за предизвикателства. Новата й песен, която бе представена в радио „Сигнал плюс”, се казва „Твоите тайни”.

Парчето е любовно послание към голямата любов на Марая. То е по музика на Мартин Димитров, а аранжимента е на Светльо Заров; текстът е на самата Марая. Талантливата певица пише стихове, но както тя казва „за лична употреба”. Това е първият й официално издаден текст. В предаването „Открит микрофон” младата надежда на „Real Enterprises” сподели, че народната музика винаги ще остане в сърцето й. Мечтата й е един ден да може да издаде албум с народни песни.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !