Цеко Сифоня и Гацо Бацов отново ще взривяват публиката

08.03.2010 11:40 | Видян 6319 пъти

Цеко Сифоня и Гацо Бацов отново ще взривяват публиката

Седмиците на смеха и хумора в звездния The Cotton Club продължават и през март, а комедийните поредици “Нощта на актьора” вече се превърнаха в истински сензации за феновете на stand-up шоуто. На 10 март царят на скеча Краси Радков отново ще изгрее на сцената на луксозното заведение, за радост на многобройните си фенове, жадуващи нова порция смях до припадък.
На 10 март, Краси Радков ще забавлява гостите на The Cotton Club с нова програма от  избрани скечове и музикални изпълнения.В първото си гостуване, неповторимият актьор се преобрази в някои от най-емблематичните си образи на Бойко Борисов, Цеко Сифоня и Гацо Бацов.Дали сега пък няма да ни изненада, появявайки се в свещеническото расо на отец Нафарфорий, дали ще ни срещне със закачливата Баба Вуна или ще се раздвои в образите на пълничките близнаци Шиши и Мишо Бакшишо? Всичко това ще стане ясно, ако станете част от най-смешното и разпускащо парти в нощна София идната сряда.Талантливият шоумен обещава да заложи още повече на музикалните си изпълнения и да попее за всички от сърце до ранни зори.На сцената отново ще му партнират красавиците от балет Магаданс, а в кратките паузи ще се наслаждаваме на хитовете на вокалистите на “Ку-ку бенд” Нели Петкова и Борис Солтарийски.
Запазете своето място на първи ред, вижте Краси Радков, любимецът на българската публика на живо, с новото му уникално шоу в “Нощта на актьора”. Направете  резервация на официалния сайт на The Cotton Club  www.cottonclub.bg , или на телефон 0888 71 04 71.Начало 23:30 ч.
Поредицата “Нощта на актьора” продължава и на 24 март (сряда), когато отново ще гостува ненадминатия имитатор Виктор Калев!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !