Гримиран Билан реве, че е взел Евровизия

10.03.2008 11:46 | Видян 2705 пъти | Гласували 1

Гримиран Билан реве, че е взел Евровизия

Русия за втори път ще бъде представена на Евровизия от Дима Билан. 25 музиканти се бореха за правото да представят страната на тазгодишното издание на конкурса, което ще се проведе в сръбската столица Белград.

Снощи професионално жури и зрители оцениха за втори път Билан, който преди 2 години взе сребърен медал на фестивала в Гърция.

Певецът, който неотдавна изнесе концерт в софийския НДК, толкова се развълнува, че се разрева. От сълзите гримът на руската звезда се разтече. Билан беше докаран с плътна черна очна линия и нова прическа. Наградата за победителя в руския фестивал за Евровизия бе връчена от миналогодишната победителка Мария Шерифович от Сърбия.

Както се очакваше и тази година, Билан ще пее на английски език. Той ще се представи с песента Believe Me. На Евровизия 2008 ще участват представители на 43 страни. Ще има два полуфинала, които ще се състоят на 20 и 22 май. На тях ще бъдат избрани 20 финалисти, към които на 24 ще се присъединят представителите на Германия, Испания, Великобритания, Франция и на миналогодишния победител Сърбия. България ще бъде представена на конкурса с песента DJ, take me away на Deep zone project и Балтазар. Нашата страна вече има сигурен финалист, след като миналата седмица групата No Angels, с българката Люси Дяковска, спечелиха правото да представят Германия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огромна експлозия почти убил целия...

Дългоочакваното продължение на Гладиатор беше снимано в...

Кание носи Адидас с бг букви: Фото на...

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха още един скандален...

Няма коментари към тази новина !