Страст, копнеж и чувственост показва Анелия

26.02.2010 13:30 | Видян 9524 пъти

Страст, копнеж и чувственост показва Анелия

Премиерата на новия клип на Анелия - “Ако с теб не съм” е насрочена за днес от 19:20 часа по телевизия “Планета”, информираха от медията. Лицата на една жена са толкова много, колкото са и видовете снежинки, които се топят по топлия ни зимен прозорец. А това са само образите, видими с просто око.
Какво става в една разкъсана от избора си жена, за това дори цялата ни фантазия понякога е бедна да си представи. Точно с тази нелека задача са се нагърбили Анелия и екипа ú на снимките на новия ú клип “Ако с теб не съм”. Целта на Анелия и режисьора Николай Нанков бе да покажат три от лицата на многофасетния женски образ.
Страст, копнеж и чувственост са основните движещи сили зад избраните от екипа визии. Бягайки от доминиращите клишета, основните цветове за тяхното изобразяване не са червено, черно и бяло, а корал, турско синьо и зелено.
Огромните помещения на бившо посолство допринасят за ефекта на бореща и понякога объркана жена. Лутаща се в своя избор, но дълбоко в себе си знаеща какъв ще е финала.
Анелия вече има и официален Фейсбук, на който всички нейни почитатели ще мога да споделят мнението си от новия й продукт - http://www.facebook.com/pages/Anelia-Official/333351830890.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Йоана от Фермата загуби дете при...

Йоана Георгиева, позната на редовия зрител като една от...

Рейчъл Блум стана майка

Актрисата Рейчъл Блум гушна първата си рожба. Самата тя...

Няма коментари към тази новина !