Румина и Анна играят руска рулетка

25.02.2010 12:20 | Видян 6888 пъти

Румина и Анна играят руска рулетка

Чаровните певици Румина и Анна бяха жури на конкурса за красавици, носещ интригуващото заглавие „Руска рулетка”, който се проведе в столичния клуб „Версай” късно вечерта на 24 февруари.

Изпълнителките на Diapason Records с радост се включиха в оценяването на красавиците, които дефилираха в два тура. Ослепителните блондинки са напълно наясно колко важна е визията, а също и колко усилия изисква поддържането на перфектната форма и затова стискаха палци на всички участнички в конкурса.

 „Карала съм курс за манекени и модели и винаги съм имала пристрастия към модния подиум, но моето призвание е музиката и затова избрах да стана певица. Сега, когато се включих в журито на конкурса, си припомних вълнението от преди, когато се учех как да дефилирам по котешката пътека.”, припомни  си ослепителната Румина.

„Беше ни много трудно да изберем само три финалистки, защото всички претендентки бяха много чаровни и сексапилни. Мисля, че в крайна сметка най-хубави момичета отидоха на финала”, сподели Анна.

Певиците на Diapason Records поздравиха участничките в конкурса, компетентното жури, водещия Искрен Пецов, както и всички гости на заведението с последните си песни. Анна представи „Най-лоша, най-любима”, а Румина зарадва всички с изпълнение на живо на своята актуална песен с провокативното заглавие „Двойно по-голям”.

След като Михаела бе обявена за победителка, сексапилната Румина отиде лично да й пожелае успех. „Признавам си, че много се зарадвах, когато точно тя спечели, защото беше моята фаворитка.”, откровено сподели певицата с манекенски мерки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !