Божидара Бакалова: Край на любовните авантюри с мъже и жени!

24.02.2010 15:15 | Видян 10896 пъти | Гласували 1

Божидара Бакалова: Край на любовните авантюри с мъже и жени!

Дизайнерката Божидара Бакалова е решила повече да не се появява на шумни места и да не дава интервюта. "Преследвам свои собствени мечти, които не са свързани с изявите във вестници.Понякога да замълчиш е по-добре, отколкото да отговориш на всички, които плюят върху теб. Силна личност съм, затова е време да се оттегля, ако искам да запазя поне част от нормалния си живот", категорична е сестрата близначка на една от най-известните ни манекенки - Ивайла Бакалова.

След участието си във "ВИП брадър" двете не си говорили повече от 3 месеца, но вече са се сдобрили и отново са неразделни. Отдавна не поддържат никакви връзки с баща си и никога няма да забравят, че майка им искала да ги продаде в чужбина като били малки, пише БЛИЦ.

Напоследък Божидара си има неприятности и в интимен план. Затова е решила повече да не контактува нито със скандалната Зара, нито с певицата Люси Дяковска, нито с някоя си топадвокатка, които я бяха оплели в лесбоистории. Край и на любовните авантюри с мъже и жени! Хвърля в кошчето всички покани за шумни купони и партита и се кълне, че вече е приключила със светския живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Секс гуруто Наталия Кобилкина напусна...

Секс гуруто Наталия Кобилкина отведе гръцкия си съпруг и...

Нова снимка на кралските близнаци на...

Публикуваха нова снимка на близнаци принц Жак и принцеса...

Няма коментари към тази новина !

*}