Малина с “Всякакви мъже”

16.02.2010 09:20 | Видян 11738 пъти | Гласували 1

Малина с “Всякакви мъже”

Новото парче на Малина “Всякакви мъже” вече е сред хитовете по дискотеките и певицата е доволна, че DJ-те дават висока оценка за соловата ú песен. Доста време се забави заснемането на клипа, но изпълнителката на “Всякакви мъже” ни уверява, че си струва чакането, пише signal.bg.
“За първи път снимам солова песен с режисьора Ники Нанков, досега все дуети съм снимала с него” - сподели една от най-танцувалните певици и допълни, че изцяло разчита на Нанков, за да се получи различен, ефектен и оригинален клип.
Малина съобщи, че с екипа ще снимат на 19 февруари в София. “Зима е, студено е, но правим и външни снимки, които ще бъдат много интересни. Използваме техника, която е последен писък в операторското изкуство” - доверява певицата и обещава: “Очаквайте един неочакван клип”. Малина възнамерява до края на месец февруари да е готова с видеото и най-късно в началото на март песента да бъде на екран.
“Имаме и нова дуетна песен с Азис” - похвали се Малина. Засега обаче двамата не били обмисляли клип и нищо чудно песента да се появи само като аудио вариант в клубове и радиа. В интернет потребителите вече имат възможност да чуят дуетна песен на двамата изпълнители, която носи заглавието “Черен сняг”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !