Алисия изкара истината наяве

09.02.2010 16:00 | Видян 24015 пъти | Гласували 1

Алисия изкара истината наяве

Алисия изпрати отворено писмо до медиите заради статията, публикувана във в-к „Галерия” бр. 5(17) от 4-11.02.2010 със заглавие: „Алисия: Благой Георгиев е пълен кретен” (стр.14 – автор Таня Димитрова).
Искам да се обърна към всички вас.
Категорично заявявам, че никой никога не ми е звънял за интервю от този вестник (или от друго издание) по повод случващото се между Благой Георгиев и приятелката му Христина. Те са близки на моето семейство и точно това не ми позволява нито да вземам страна, нито да коментирам ситуацията. Възпитанието ми не допуска използване на "цитираните" уж казани от мен думи!
Дълбоко съм възмутена от историята, описана на цялата страница. За първи път приемам лично подобни писания. До сега никой никога не си е позволявал да си измисля толкова жълти цитати от мое име и да ме вкарва в интригантски истории.
Искам да заявя, че аз и Валери от половин година не живеем в Манчестър. Това е хубаво да се знае от подобни автори, които все още си въобразяват, че семейството ми е закупило къща за милиони в Англия. Не веднъж сме казвали, че там сме били под наем. Ако авторката си беше направила труда да ми се обади, щеше да получи достоверна информация.
А относно цитата “мръсната София”, категорично заявявам, че никога през живота си не съм си позволявала да обиждам страната си и още по-малко българския народ.  Недоумявам кой може да си позволи подобни фантазии.
За “изневерите” на Валери и подобни фантасмагории дори няма да си направя труда да изяснявам. Прекаленото фокусиране върху личните ми дела, ме ощетява професионално. Радостта ми е, че феновете ми са винаги до мен и са наясно с истината за нещата.
Убедена съм, че подобни неща ще излизат в различни издания, но апелирам медиите коментарите от популярните личности да са реални, а не плод на фантазии. Защото като всеки нормален и обикновен човек, и аз имам чувства и съм подвластна на негативите, които се “изливат” върху мен, а медийният ми образ, фалшиво създаден от подобни публикации, не отговаря на същинската ми натура.
Всички популярни личности, които постоянно попадат под атаките на подобни статии знаят, че законната процедура, по която те могат да си потърсят правата, е много тромава. Делата се точат с години и това отказва всички засегнати да получат правда. За това делата са малко, а потърпевшите много. Остава само надеждата все по-малко лъжи и злоупотреби да четем в печатните медии.
Накрая, за да не бъда грешно разбрана, искам да уверя, че уважавам труда на работещите в медиите. Не желая да влизам в конфронтация с абсолютно никого, но все пак се надявам на повече коректност от тяхна страна, за което предварително им благодаря!
                                                                                                                                                                                             С уважение: Алисия

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хамзат Чимаев приет спешно в болница

Хамзат Чимаев е получил спешна медицинска помощ заради...

Гуркова и Кацарови откриха лятната...

Прекрасна лятна тераса откри официално снощи култовият...

Няма коментари към тази новина !