Запалиха офис на Дарина Павлова

04.02.2010 11:15 | Видян 11762 пъти | Гласували 1

Запалиха офис на Дарина Павлова

Много инциденти се струпаха на вдовицата на убития Илия Павлов през последното денонощие. Освен че бе убита зълва й Славка Найденова, подпалиха и офиса в Боровец на фирмата "Бороспорт", която тя наследи след разстрела на мъжа й.

В момента вдовицата е в управата на "Бороспорт" АД като представител на компанията Пи Еф Ейч Си Естаблишмент, регистрирана във Вадуц, Лихтенщайн, която държи 98,6% от капитала. Чрез дъщерни фирми на вадуцкото дружество Дарина Павлова притежава и управлява съоръженията на курорта Боровец и няколко хотела. След разстрела на Илия Павлов вдовицата получи "Балкантурист", целия туристически бизнес на "Мултигруп" и финансови фирми и недвижими имоти в САЩ, а също и казина в Латинска Америка.

Офисът на компанията, стопанисваща лифтовете, влековете и машините за поддържане на ски пистите в Боровец бе подпален към 4 часа вчера сутринта. Работещи там казаха пред "БЛИЦ", че пораженията не са големи - имало следи от огъня само по фасадата. Пожарът бил потушен за минути. Охранителните камери са записали извършителите.

Полицията разследва връзка на инцидента с наказателната акция на "Юри Галев и приятели", при която преди няколко дни бяха пребити двама лифт-охранители. Из коридорите на "Бороспорт" днес се шушука, че атаката е отмъщение от хората на Юри Галев, който в момента е арестуван.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !