Убиха сестрата на Илия Павлов и 8-годишния й син в САЩ

03.02.2010 11:00 | Видян 7414 пъти | Гласували 1

Убиха сестрата на Илия Павлов и 8-годишния й син в САЩ

41-годишната сестра на покойния създател на „Мултигруп" Илия Павлов и осемгодишният й син Пол Уилсън са открити мъртви в дома им в американския град Дейл Сити, щата Вирджиния, съобщават местните медии. Според полицията става въпрос за двойно убийство, а престъплението вероятно е било планирано предварително.
Телата на 41-годишната Славка Найденова и осемгодишният й син Пол Уилсън са били открити в дома им в Дейл Сити в понеделник в 23 часа местно време от нейния съпруг и негов приятел. В момента американската полиция търси улики за престъплението. Според американския сайт Inside NOVA е задържана 47-годишната камериерка Наталия Уилсън, която е заподозраяна за престъплението, все още не е ясен обаче начинът на убийството, както и неговите мотиви.
Съпругът на убитата не е сред заподозрените, съобщават още медиите в САЩ. От полицията допълват, че няма признаци за влизане с взлом в дома, закупен от Славка Найденова през 2000-та година, не е ясно и дали това е бил постоянният й адрес, допълва dariknews.bg.
Мъжът на Найденова работел в строителството, а тя притежавала няколко недвижими имота и плащала ипотеките им, като ги отдавала под наем на имигранти, твърди Inside NOVA.

Милиардерът Илия Павлов беше убит от снайперист на 7 март 2003 г. пред входа на централата на „Ем Джи корпорация" в София. Той беше улучен в сърцето с един куршум. Все още извършителите на убийството не са разкрити.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !